AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanacak bulaşık görmek

Kahve falında yıkanacak bulaşık görmek

Kahve falında yıkanacak bulaşık görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayaller kurulacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanacak bulaşık gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında tuvalette bulaşık görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evde bulaşık görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bulaşık yıkamak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında bulaşık bezi görmek zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık koymak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir