AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikte kaybolmak

Kahve falında yeşillikte kaybolmak

Kahve falında yeşillikte kaybolmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikte kaybolmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Kahve falında yeşillikte kaybolmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde kaybolmak söz ve yetki sahibi olacağına, çok hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terliği kaybolmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalettir.

Kahve falında aniden kaybolmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ceketin kaybolduğunu görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında bir evin içinde kaybolmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir