AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, her şeyin ters gideceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında kendinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında aileden birinin kaybolduğunu görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında kaybolmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında dağlarda kaybolmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdanın kaybolduğunu görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda kaybolmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kaybolmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında annemin kaybolduğunu görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir anda kaybolmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir