AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik sulamak

Kahve falında yeşillik sulamak

Kahve falında yeşillik sulamak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, insanlara küsüleceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik sulamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Kahve falında yeşillik sulamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ağaç sulamak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki sulamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fasulye sulamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil alanı sulamak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikleri sulamak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tarla sulamak makamının yükseleceğine, günbegün kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil biber sulamak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir