AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye sulamak

Kahve falında yeşil fasulye sulamak

Kahve falında yeşil fasulye sulamak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, çevre değiştireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye sulamak gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Kahve falında yeşil fasulye sulamak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye sulamak zahmete düşeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan sulamak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber sulamak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tarla sulamak malların artacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bitki sulamak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik sulamak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanı sulamak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir