AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde su görmek

Kahve falında yeşillikler içinde su görmek

Kahve falında yeşillikler içinde su görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kısmetlerinden olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında yeşillikler içinde su gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteseler de, sizin yön göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında su içinde yeşillik görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde su görmek sağlığın da bozulacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik içinde su görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde yeşillik görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak huzura erileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir