AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde olmak

Kahve falında yeşillikler içinde olmak

Kahve falında yeşillikler içinde olmak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, tamamlanmadan kalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde olmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını yeşillikler içinde görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında yeşillikler içinde oturmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek en pahalı evlerde oturacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına işarettir.

Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak kredi çekileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini yeşillikler içinde görmek maddi açıdan ferahlamaya, husumetlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde göl görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik içinde yatmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir