Kahve falında yeşil şelale görmek

Kahve falında yeşil şelale görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevindirici şeyler duymaya yorulur.

Kahve falında yeşil şelale gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında yeşillik ve şelale görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil şelale görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında şelale ve yeşillik görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleden su içmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalettir.

Kahve falında berrak şelale görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelalenin içinde olmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Kahve falında bulanık şelale görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, alkış alacağına inanılır.

Kahve falında şelalede balık tutmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir