AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır yüzük almak

Kahve falında bakır yüzük almak

Kahve falında bakır yüzük almak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sorunları başarıyla çözmeye, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır yüzük almak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında bakır yüzük görmek çok büyük paralar kazanılacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır yüzük almak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır renkli yüzük görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır yüzük takmak kirli işlere bulaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır satın almak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayatının da kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında bakır kaptan yemek yemek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Kahve falında bakır rengi görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında bakır tel görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir