AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde cami görmek

Kahve falında yeşillikler içinde cami görmek

Kahve falında yeşillikler içinde cami görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde cami gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Kahve falında yeşillikler içinde cami görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında caminin içinde gezmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami içinde kuruan okumak ortak edineceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde gezmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde ezan okumak maddi gücünü kaybedeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde ev görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde koşmak önemli ve ciddi işler yapacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir