AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ölüsü görmek

Kahve falında ördek ölüsü görmek

Kahve falında ördek ölüsü görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, acı tecrübeler edineceğine, hep dua edeceğine, yeni bir işe girileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek ölüsü gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında ölü ördek yavrusu görmek geleceğinin parlak olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ördek görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ördek ölüsü görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Kahve falında konuşan ördek görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek satın almak yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördeklerin uçtuğunu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek kovalaması görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında ördek ve yavrularını görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir