AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin vermek

Kahve falında yeşil zeytin vermek

Kahve falında yeşil zeytin vermek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil zeytin vermek gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hak yoluna döneceğine inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin çizmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil zeytinler görmek ticarette şansının yaver gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin istemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek zor ve kötü günlerden geçeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir