AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin çizmek

Kahve falında yeşil zeytin çizmek

Kahve falında yeşil zeytin çizmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kişinin kazancının artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yeni bir makama sahip olunacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil zeytin çizmek gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında yeşil zeytin çizmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek bereketin ve verimin geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin satmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek artık rahat bir nefes alacağına, karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin yemek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir