AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zarf görmek

Kahve falında yeşil zarf görmek

Kahve falında yeşil zarf görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zarf gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Kahve falında yeşil zarf görmek kime danışacağını bilemez olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirmizi zarf görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah zarf görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında elinde zarf görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında zarf içinde kağıt para almak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içinde para olan zarf görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi zarf görmek başının belaya girmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında büyük zarf görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir