Kahve falında yeşil yüzlü insan görmek

Kahve falında yeşil yüzlü insan görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yüzlü insan gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil yüzlü insan görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın derisinin yüzüldüğünü görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü insan görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzülmüş insan görmek sağlığının da bozulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında insan yüzlü köpek görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top