AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan beslemek

Kahve falında yeşil yılan beslemek

Kahve falında yeşil yılan beslemek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yeni bir hayat kurulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan beslemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Kahve falında yeşil yılan beslemek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yılan beslediğini görmek yeni alanlara yöneleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında yılanı evde beslemek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yılan beslemek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru yılan beslemek herkesin takdirinin toplanacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan beslemek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan beslediğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yılan beslemek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir