AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru yılan beslemek

Kahve falında yavru yılan beslemek

Kahve falında yavru yılan beslemek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru yılan beslemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Kahve falında yavru yılan beslemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında fil yavrusu beslemek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi beslemek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, saygınlık kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek başarıya giden yolların açık olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kuşu beslemek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru köpeği beslemek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir