AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan beslediğini görmek

Kahve falında yılan beslediğini görmek

Kahve falında yılan beslediğini görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, onlardan fayda göreceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına yorulur.

Kahve falında yılan beslediğini gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında yavru yılan beslemek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan beslemek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı evde beslemek eşinden yana huzurlu olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evde yılan beslediğini görmek yıpranacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında evinde yılan beslemek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yılan beslemek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı beslemek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Kahve falında sarı yılan beslemek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir