AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kusmak

Kahve falında yeşil kusmak

Kahve falında yeşil kusmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Kahve falında yeşil renkli kusmak işinin yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil su kusmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yeşil kusmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kusmak zorluk ve zahmete düşeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renk kusmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik kusmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkte kusmak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir