AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yeni ayakkabı görmek

Kahve falında yeşil yeni ayakkabı görmek

Kahve falında yeşil yeni ayakkabı görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, büyük özgüven kazanacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Kahve falında yeşil yeni ayakkabı görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni erkek ayakkabısı görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni kahverengi ayakkabı görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye almak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı bulmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabılar almak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir