AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabılar almak

Kahve falında yeni ayakkabılar almak

Kahve falında yeni ayakkabılar almak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabılar almak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı almak heveslerinin biteceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni tek ayakkabı görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir