Kahve falında yengeç kesmek

Kahve falında yengeç kesmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ömür boyu süreceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yengeç kesmek gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında yengeç kesmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gölde yengeç görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yengeç öldürdüğünü görmek maaşının artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak statü atlayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç ısırmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç eti görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrep ve yengeç görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir