AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta sarı yılan görmek

Kahve falında yatakta sarı yılan görmek

Kahve falında yatakta sarı yılan görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta sarı yılan gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Kahve falında yatakta sarı yılan görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yatak görmek çok kötü günler geçirileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli yatak görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, üzüleceğine, yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta bir erkeğe sarılmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta sarılmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına inanılır.

Kahve falında yatakta sevgiliye sarılmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta beyaz yılan görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağının altında yılan görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir