AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil trene binmek

Kahve falında yeşil trene binmek

Kahve falında yeşil trene binmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yanlış bir karar verileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil trene binmek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil trene binmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında korku trenine binmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebekle trene binmek zenginlik kazanacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işarettir.

Kahve falında hızlı giden trene binmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında hızlı trene binmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lunapark trenine binmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında giden trene binmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak trene binmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir