AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle trene binmek

Kahve falında bebekle trene binmek

Kahve falında bebekle trene binmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, dileklerinin kabul olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında bebekle trene binmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında bebekle trene binmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle trene binmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında hızlı tren binmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle trene binmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah trene binmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında trene binmek ve inmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle trene binmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında giden trene binmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir