AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil traktör görmek

Kahve falında yeşil traktör görmek

Kahve falında yeşil traktör görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil traktör gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Kahve falında yeşil traktör görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında traktör altında kalmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında traktör römorku görmek sorunların teker teker aşılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında traktörden düşmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı traktör görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında traktöre sürmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kalp kırıklığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan traktör görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında traktör ve pulluk görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir