AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktöre sürmek

Kahve falında traktöre sürmek

Kahve falında traktöre sürmek işindeki bereketin de çoğalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kurulu düzeni olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında traktöre sürmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında traktöre sürmek şansının bahtının açılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı traktör sürmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalettir.

Kahve falında traktör sürmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktörle tarla sürmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında traktörü devirmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil traktör görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktör devrilmesi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir