AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden madeni para toplamak

Kahve falında yerden madeni para toplamak

Kahve falında yerden madeni para toplamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden madeni para toplamak gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yerden madeni para toplamak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yerden madeni para bulmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan madeni para toplamak başarısının düşeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında madeni para toplamak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında madeni bozuk para görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında madeni eski para görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayırlı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden madeni para almak kırgınlıkların biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işarettir.

Kahve falında birine madeni para vermek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir