AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın madeni bulmak

Kahve falında altın madeni bulmak

Kahve falında altın madeni bulmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Kahve falında altın madeni bulmak gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında altın madeni bulmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan madeni para bulmak onu kendisinden daha çok seveceğine, kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında madeni para bulmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yerden madeni para bulmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kömür madeni bulmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın madeni görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında çok madeni para görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, elinin de bollaşacağına inanılır.

Kahve falında mermer madeni görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir