AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç madeni görmek

Kahve falında pirinç madeni görmek

Kahve falında pirinç madeni görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, konfor içinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç madeni gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında pirinç madeni görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı madeni para görmek hem de para kaybettireceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalettir.

Kahve falında bor madeni görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt ve madeni para görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın madeni görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında madeni para saymak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak işini kaybedeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında madeni para vermek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir