AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tırtıl görmek

Kahve falında yeşil tırtıl görmek

Kahve falında yeşil tırtıl görmek daha rahat para kazanacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil tırtıl gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında yeşil tırtıl görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük tırtıl görmek şansının açık olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırtıl böceği görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırtıllar görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tırtıl kurt görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçında tırtıl görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında turuncu tırtıl görmek kalbinin küt küt edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli tırtıl görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir