AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırtıllar görmek

Kahve falında tırtıllar görmek

Kahve falında tırtıllar görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tırtıllar gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında tırtıl yemek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırtılın kelebek olduğunu görmek kendisini yıpratacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırtıl kurt görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tırtıl görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tırtıl görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tırtıl görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında tırtıl görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan tırtıl görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir