Kahve falında saçında tırtıl görmek

Kahve falında saçında tırtıl görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, ne yapacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında saçında tırtıl gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında saçında tırtıl görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük tırtıl görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölü tırtıl görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada tırtıl görmek kızına daima sahip çıkacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tırtıl görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tırtıl görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu tırtıl görmek birlikteliğe başlayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında tırtıl böcek görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir