Kahve falında büyük tırtıl görmek

Kahve falında büyük tırtıl görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, amaçlardan sapmaya, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sıkıntısının biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tırtıl gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında büyük tırtıl görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında tırtıl beslemek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü tırtıl görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada tırtıl görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında renkli tırtıl görmek yeni bir yola gireceğine, ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırtıl yemek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tırtıl görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, onu uyaracağına işarettir.

Kahve falında üzerinde tırtıl görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir