AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kap almak

Kahve falında bakır kap almak

Kahve falında bakır kap almak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kap almak gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Kahve falında bakır kap almak kolaylık elde edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bakır kap görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır kab görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bakır kapta su görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında bakır kapta yemek yemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır boru görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır takı görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir