AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı elma görmek

Kahve falında tatlı elma görmek

Kahve falında tatlı elma görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı elma gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında tatlı elma yemek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı elma görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendini her konuda geliştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir