AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kab görmek

Kahve falında bakır kab görmek

Kahve falında bakır kab görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kab gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında bakır kap almak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır kapta su görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır kab görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bakır kapta yemek yemek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır kap görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında eski bakır görmek kazancın yetmez olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında bakır güğüm görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir