AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil seccade görmek

Kahve falında yeşil seccade görmek

Kahve falında yeşil seccade görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil seccade gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında yeşil seccadede namaz kılmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil seccade hediye etmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli seccade görmek yanlışlara düşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renk seccade görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil seccade görmek rakiplerin başarı kazanacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında seccadeye pislemek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz seccade görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, refah düzeyinin artacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık seccade görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir