AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk seccade görmek

Kahve falında yeşil renk seccade görmek

Kahve falında yeşil renk seccade görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kafasının rahat edeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bununla yüceleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk seccade gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Kahve falında yeşil renkli seccade görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renk seccade görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında renkli seccade görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil seccade hediye etmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil seccade görmek bol kazançlı günler geçireceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil seccadede namaz kılmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte para görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir