AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarımsak görmek

Kahve falında yeşil sarımsak görmek

Kahve falında yeşil sarımsak görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, adeta havalara uçacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sayılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sarımsak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan ve sarımsak görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarımsak toplamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan sarımsak görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarımsak yemek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarımsak görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak yedirmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak dişi görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir