AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak dişi görmek

Kahve falında sarımsak dişi görmek

Kahve falında sarımsak dişi görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak dişi gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sarımsak dişi görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak çiçeği görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak havanı görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında taze sarımsak yemek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sarımsak soyarken görmek mutluluk bulacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak rendelemek işlerinin gerileyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye sarımsak ekmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir