AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şalvar görmek

Kahve falında yeşil şalvar görmek

Kahve falında yeşil şalvar görmek en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, iyi bir patron olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şalvar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Kahve falında yeşil şalvar giymek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şalvar görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulur.

Kahve falında yırtık şalvar görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şalvarla namaz kılmak çok büyük özgüven kazanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şalvar satın almak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şalvar görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında şalvar hediye almak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şalvar diktirmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir