AnaSayfa / Genel / Kahve falında şalvar satın almak

Kahve falında şalvar satın almak

Kahve falında şalvar satın almak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında şalvar satın almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında şalvar satın almak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şalvar görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şalvar giymek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalettir.

Kahve falında mor şalvar görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski şalvar görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni şalvar görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek rahat bir hayat sağlayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir