AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek eritmek

Kahve falında göbek eritmek

Kahve falında göbek eritmek resmi bir göreve getirileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek eritmek gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında göbek eritmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında esra eroluu görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Kahve falında er rahman ismini görmek daha çok çalışılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalettir.

Kahve falında ak sakallı ermiş görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında demir eritmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında ermiş olmak engellerin ortadan kalkacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağ eritmek eksik olan yanının tamamlayacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında erzincanua gitmek ona emek vereceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir