AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek

Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek

Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek huzur ve kazanç getireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli koltuk gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında yeşil renk koltuk görmek mutlu günler yaşanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli koltuk görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında mor renk koltuk görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk koltuk görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkli koltuk görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate tabir olunur.

Kahve falında renkli koltuk görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir