AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve bakır görmek

Kahve falında altın ve bakır görmek

Kahve falında altın ve bakır görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ve bakır gördüyseniz:

  • İyi dinlemeniz öğrenmenize yardım edebilir.

Kahve falında altın ve bakır görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır altın görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır tabak görmek çok zor duruma düşüleceğine, gelişiminin hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bakır kapı görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır küpe görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet eder.

Kahve falında bakır tastan su içmek para sahibi olacağına, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bakır kazan görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir