AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli gelinlik görmek

Kahve falında yeşil renkli gelinlik görmek

Kahve falında yeşil renkli gelinlik görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, dünya malına kavuşulacağına, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk gelinlik görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında karışık renkli gelinlik görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gelinlik görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında krem renkli gelinlik giymek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir