Kahve falında renkli gelinlik görmek

Kahve falında renkli gelinlik görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli gelinlik gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem renkli gelinlik görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli gelinlik giymek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Kahve falında krem renk gelinlik giymek ona yardımcı olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Kahve falında gri renk gelinlik görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında renkli gelinlik görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir