AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli çorap görmek

Kahve falında yeşil renkli çorap görmek

Kahve falında yeşil renkli çorap görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, önünü açacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli çorap gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli çorap görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk çorap görmek zahmete ve çileye düşeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk çorap görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renk çorap giymek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renkli çorap görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında farklı renk çorap giymek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk çorap görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir