AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk çorap görmek

Kahve falında mavi renk çorap görmek

Kahve falında mavi renk çorap görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk çorap gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk çorap görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, galibiyetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek çorabı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kısa sürede başarısının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çorap giydiğini görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çorap giydirmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz çorap görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi çorap almak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir